Facebook is het grootste platform voor social media ter wereld. Ook in Nederland is Facebook enorm populair. Nederlanders zijn er van jong tot oud op te vinden. Maar hoe werkt dat nu precies? En hoe kunt u uw bedrijf ermee promoten? Dat leert u allemaal allemaal tijdens de cursus Facebook.

Cursus Facebook volgen

De cursus Facebook kent twee varianten:

  1. Facebook voor particulieren
  2. Facebook voor bedrijven, ZZP en MKB

Facebook voor particulieren

Tijdens de cursus Facebook voor particulieren staan we uitgebreid stil bij alle mogelijkheden van Facebook. We behandelen met u de volgende onderwerpen:

Nieuw: Cursus Facebook voor kind, onderwijs en ouders

Steeds meer scholen, docenten en ouder vragen ons naar een cursus Facebook. Daarom hebben wij speciaal voor deze doelgroep de cursus Facebook, Kind en Ouders ontwikkeld. Tijdens deze cursus ontdekken we de wereld van Facebook zoals jongeren die beleven. We staan stil bij de mogelijkheden van Facebook, maar ook bij de gevaren. Uiteraard leren we hoe u samen met uw kind of leerling op een prettige manier actief kunt zijn op Facebook én een oogje in het zeil kunt houden!

Facebook voor ondernemers/bedrijven

Tijdens de cursus Facebook voor ondernemers en/of bedrijven gaan we meer in op het zakelijk gebruik van Facebook. We zoomen wat meer in op de mogelijkheden voor het promoten van activiteiten en het opzetten en beheren van een community.  Denk hierbij aan de volgende zaken:

Individuele Cursus Facebook

Wilt u meer leren over Facebook, maar liever niet in een groep? Of hebt u uw eigen leerdoelen die u uitgelegd wilt hebben? Volg dan de individuele cursus Dit kan zowel op uw locatie als op onze trainingslocatie in Wageningen.

Groepscursus/incompany training

Uiteraard kunt u deze cursus ook volgen als incompany training of als groepscursus op onze trainingslocatie. Vraag naar onze aantrekkelijke groepskorting. Voor hele grote groepen adviseren wij u onze sprekers social media voor een boeiende presentatie.

Investering

Trainingsduur: 3,5 tot 4 uur
Prijsindicatie: €275,- excl. BTW.
Locatie: door heel Nederland en België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *