Veel ouderen gebruiken Facebook. Dat vind ik een goed signaal. Helaas zijn er ook mensen die er misbruik van maken.u00a0Ik ontvang geregeld uitnodigingen van dames die vrienden met mij willen worden op Facebook. Als ik zie dat ze pas een maand actief is op Facebook, en alleen (oudere) mannen als vrienden heeft, komen er veel vraagtekens over haar bedoelingen in mij op.u00a0Ik hoor ook vaak van ouderen dat ze maar niks plaatsen op Facebook omdat ze bang zijn wie het ziet. Aan de ene kant verstandig, want men is zich bewust van het gevaar. Aan de andere kant jammer want je laat een kans voor jezelf liggen.

De oplossing

Als social media trainer wil ik hier graag mijn steentje aan bijdragen. Ik geef veel training en coaching aan bedrijven. De laatste tijd ontvang ik ook steeds meer aanvragen van particulieren die alles over de privacy en mogelijkheden van Facebook en social media in het algemeen willen weten. Daarom heb ik eenu00a0Facebook workshop ontwikkeld speciaal voor de ouderen. Vandaar de naam 50+ workshop, maar natuurlijk zijn anderen ook van harte welkom.

Wat leer je

 • Algemene instellingen
 • Facebook beveiliging
 • Privacy instellingen
 • Tijdlijn en taggen
 • Blokkeren
 • Apps
 • Privacy instellingen per bericht
 • Vrienden indelen

u00a0Hoe onderscheid ik mij

 • Training op maat
 • Training aan kleine groepen zodat het niveau hoog blijft
 • 1 op 1 trainingen mogelijk
 • Praktijkoefeningen tijdens de training
 • De training is interactief
 • Jouw behoefte staat centraal
 • Coaching achteraf in een online werkruimte

Coaching achteraf

Als je bij mij een training hebt gevolg ben je nog niet klaar. Daarna begint het pas. Om die reden zal ik jou ook na de training blijven begeleiden.

Dit is het coaching traject.

Tijdens dit traject krijg je toegang tot een online werkruimte waar je vragen kunt stellen of om advies kan vragen.

Kosten workshop Facebook voor 50+

De duur van de workshopu00a0zal u00b12 uur zijn, afhankelijk van de hoeveelheid vragen en het aantal cursisten (maximaal 5 per workshop).u00a0

De workshop zal elke maandagavond en/of woensdagavond van 20.00 – 22:00 plaatsvinden in Elst bij zalencentrum ‘Onder de Toren’.u00a0

De kosten bedragen u20ac 49,- per persoon.

Inschrijven

Als ik jouw interesse heb gewekt voor deze workshopu00a0kun je jezelf hieronder inschrijven. Ik neem contact met jou op om een goed beeld te krijgen van jouw behoefte.u00a0Je kunt ook contact metu00a0mij opnemen doormiddel van de chatfunctie. Als ik geen training aan het geven ben zal ik direct reageren. Anders neem ik spoedig contact met jou op.