cursus social media voor ondernermersIedereen roept tegenwoordig dat je als ondernemer iets met social media moet doen. Maar hoe pak je dat aan? En waar haal je de tijd vandaan? Als u ook met deze vragen zit, is de cursus social media voor ondernemers echt iets voor u. Bij ons krijgt u geen verkooppraatje over social media maar een goed verhaal over de voordelen, mogelijkheden en risico’s van social media voor ondernemers.

 De cursus social media voor ondernemers

Tijdens de cursus social media voor ondernemers behandelen we de volgende onderwerpen:

Social media biedt u als ondernemer de kans om op een gratis manier veel mensen te bereiken. Oftewel, gratis reclame. Maar, het is uitermate belangrijk dat u op de juiste manier gebruik maakt van die mogelijkheid. Niemand leest een krant met alleen reclame. Daarom gaan we tijdens de cursus goed kijken hoe het wel moet. Ook staan we stil bij de gevaren van social media. Na deze cursus kunt u dus veilig en doelgericht aan de slag!

Klanten vinden en benaderen

Een ander belangrijk deel van de cursus social media voor ondernemers is het deel waarin we uitleggen hoe u actief op jacht kunt gaan naar nieuwe klanten en hoe u deze het beste kunt benaderen.

Hoelang duurt deze cursus?

Deze cursus duurt één dagdeel (4 uur).

Wat kost deze cursus

één op eén training: €275 excl. BTW

Groepstraining / in-company training: vraag naar onze aantrekkelijke korting

Workshop 5 tot 15 personen €99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *