Na één dag zelfstandig en succesvol aan de slag met social media? Het kan! Volg nu de cursus social media in één dag en leer hoe je succesvol jouw eigen social media strategie kunt bepalen, en kunt implementeren!

Social media in één dag

Deze cursus is speciaal gericht op de ondernemer die zelf snel en succesvol gebruik wil maken van social media als onderdeel van de marketingstrategie. Daarnaast maken ook veel marketing- en communicatiemedewerkers gebruik van deze cursus wanneer zij binnen hun onderneming meer willen doen met social media. Ook voor directies is deze training een goede eye-opener en maakt hen bekend met de mogelijkheden van social media en internetmarketing.

Wat leer je?

Tijdens deze boeiende en intensieve dag leer je welke platformen aansluiten bij jouw doelgroep, hoe je deze het beste kunt benaderen en hoe je het beste de dialoog aan kunt gaan met jouw klanten of toekomstige klanten. Uiteraard laten we je sprekende voorbeelden zien van hoe het succesvol kan, en hoe je social media beter niet in kunt zetten. We gaan ook in op het beheren van social media met zo min mogelijk inspanning en maximaal effect. Onderwerpen zijn o.a.:

Waar te volgen?

De cursus social media in één dag wordt gegeven binnen ons trainingscentrum in Elst (gld). Elst ligt in het oosten van Nederland en is via diverse snelwegen goed te bereiken en je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein. Indien gewenst kom ik ook op locatie.

Cursusduur

Deze cursus duurt één dag van 09;00 tot 17:00. Tussen de middag wordt er een smakelijke lunch geserveerd.

Investering

Wanneer

Ik geef de cursus social media in één dag enkele keren per maand. Neem contact met mij op om te informeren naar beschikbare plaatsen.

Deze cursus kan ik ook aanbieden als incompanytraining.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *