Ben je op zoek naar een social media cursus? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied een ruim assortiment aan social media cursussen. Iedere cursus social media kent zijn eigen niveau. Zo bied ik cursussen voor beginners, gevorderden en professionals.

Cursus social media volgen

Social media in één dag

Volg dan de cursus social media in één dag!

Direct naar de cursus social media in een dag.

Social media voor beginners

Speciaal voor beginners bied ik een kennismakingscursus social media. Hier gaan we in op de volgende zaken:

Direct naar de cursus social media voor beginners.

Social Media voor ondernemers

Deze cursus social media is speciaal gericht op ondernemers die willen gaan beginnen met social media of meer rendement uit hun bestaande activiteiten willen halen. Het niveau is voor beginners, je leert de volgende zaken:

Direct naar de cursus social media voor ondernemers.

Social media voor gevorderden

Tijdens deze cursus social media leer je hoe je social media in kunt zetten als marketingkanalen voor jouw bedrijf. Tevens ga ik dieper in op social media platformen, tools, kansen, bedreigingen, webcare en monitoring. Ook ga ik dieper in op de mogelijkheden voor klantcontact en klantenservice via sociale media.

Direct naar de cursus social media voor gevorderden.

Maatwerkcursus

Uiteraard bied ik jou de mogelijkheid voor een maatwerkcursus social media. Je kunt jouw leerdoelen of interesses bij mij kenbaar maken en ik zal voor jou een training op maat samenstellen. Je kunt zowel als privépersoon, ondernemer of bedrijf gebruik maken van een maatwerkcursus.

Direct naar de maatwerkcursus social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *