linkedin trainingWil u weten hoe u LinkedIn kunt gebruiken voor het vergroten van uw zakelijke netwerk, het zoeken en vinden van nieuwe klanten of opdrachten? Dan is onze LinkedIn training echt iets voor u. Tijdens deze LinkedIn Training leert u hoe u LinkedIn het best kunt gebruiken binnen uw branche en voor uw eigen activiteiten.

LinkedIn training volgen

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerkt ter wereld. Ook in Nederland is het een enorm populair platform dat nog dagelijks groeit. Er zijn inmiddels meer dan 4 miljoen Nederlandse profielen. Hoe u gebruik kunt maken van dit sociale netwerk en de aanwezige kennis? Dat leert u tijdens de LinkedIn training. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Individuele LinkedIn Training

Wilt u meer leren over LinkedIn, maar dit liever niet in een groep doen? Of wilt u de training volgen die helemaal is toegespitst is op uw branche en activiteiten? Volg dan de individuele LinkedIn Training. Dit kan zowel op uw locatie als op onze trainingslocatie in Wageningen.

Nieuw: LinkedIn Training voor werkzoekenden

Regelmatig krijgen wij de vraag om een LinkedIn training te verzorgen voor groepen werkzoekenden. Daarom hebben wij een speciale training ontworpen voor deze doelgroep. Wilt u meer weten over de groepstraining LinkedIn voor werkzoekenden? Neem dan contact met ons op!

Groepstraining / incompany training

Uiteraard kunt u deze cursus ook volgen als incompany training of als groepscursus op onze trainingslocatie. Vraag naar onze aantrekkelijke groepskorting. Voor hele grote groepen adviseren wij u onze sprekers social media voor een boeiende presentatie. Ook voor een maatwerktraining LinkedIn kunt u bij ons terecht.

Investering

Trainingsduur: 3 tot 3,5 uur
Prijsindicatie: €275,- excl. BTW.
Locatie: door heel Nederland en België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *