Speciaal voor iedereen die kennis wil maken met Social Media of er iets meer van wil weten, heb ik de cursus social media voor beginners. Social media is enorm populair en het aantal gebruikers blijft voorlopig stijgen. Wil je nu toch eens weten hoe dat allemaal precies zit? Volg dan deze cursus.

Deze cursus wordt met name geboekt door ouders, docenten, ouderen of bedrijfseigenaren die bij willen blijven met de huidige ontwikkeling van social media.

De Cursus social media voor beginners

Tijdens deze cursus behandelen we de volgende onderwerpen:

Tijdens de cursus social media voor beginners worden deze onderwerpen op luchtige en vermakelijke wijze behandelt. Je krijgt de gelegenheid om tussendoor al jouw vragen te stellen en er is ruimte voor discussie.

Voordelen en gevaren

Ik kijk niet alleen naar de positieve kant van social media, maar ik behandel ook de risico’s. Ik leer jou uiteraard hoe je op een zo veilig mogelijke manier gebruik kunt maken van sociale media en hoe je het beste om kunt gaan met het social media gebruik van uw kinderen.

De training social media voor beginners is verkrijgbaar als één op één training, groepstraining / in-company training en workshop. Wil je deze training aanbieden aan een grotere groep? Maak dan gebruik de presentatievorm door een van onze gastsprekers!

Hoelang duurt deze cursus?

Deze cursus duurt één dagdeel (3,5 á 4 uur).

Wat kost deze cursus

Eén op één training: €275,-

Groepstraining / in-company training: vanaf € 275,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *