Cursus google plusSteeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van Google Plus. Ook zien we dat veel gebruikers van Facebook overstappen naar Google Plus. Wilt u leren hoe u zelf alle voordelen van Google Plus kunt benutten? Volg dan onze Google Plus training.

Google Plus training volgen

Google Plus is om meerdere redenen een interessant platform voor bedrijven. Niet alleen kunt u uw bedrijf meer naambekendheid geven op het internet, er zijn ook veel mogelijkheden om de interactie met uw klant aan te gaan. Dit geeft u veel mogelijkheden om de klant aan u te binden.

Wat leert u tijdens de Google Plus training?

Voor wie?

De Google Plus training is geschikt voor iedereen die zakelijke interesse heeft in het gebruik van Google Plus. Ook is het een prima aanvullende training voor marketeers en medewerkers communicatie die wel kennis hebben van social media maar nog niet van Google Plus.

Waar?

U kunt deze Google Plus training volgen binnen ons trainingscentrum in Wageningen. Deze cursus wordt gegeven als één op één training. Uiteraard kunt u deze cursus ook boeken voor grotere groepen of als incompany training.

Trainingsduur

De Google Plus training duur ongeveer 3,5 uur.

Investering

Deelname aan de één op één Google Plus training kost €275,- excl. btw.

Resultaalt

Na het volgen van deze training bent u in staat om zelfstandig en op verantwoorde wijze gebruik te maken van Google Plus als platform voor uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *