Bent u op zoek naar een workshop social media? Zoek dan niet verder! Wij bieden een groot aantal interessante eigen workshops én bieden desgewenst ook maatwerk workshops. Deelnemen aan een workshop social media kan zowel op onze locatie of als incompany workshop. Ook voor grotere groepen bieden wij  mogelijkheden.

Workshop social media volgen?

Een workshop is een snelle en actieve manier om kennis over te dragen. Onze workshops zijn vlot, praktisch en doeltreffend. Onze trainers zorgen voor een programma met de nodige humor. Uiteraard worden de deelnemers maximaal betrokken bij een workshop.

Platformworkshops

Wil u meer weten over een bepaald platform? Volg dan een van onze platformworkshops. Tijdens een van deze workshops gaat u daadwerkelijk samen met ons aan de slag met één van de volgende platformen voor social media. U kunt kiezen uit:

Kennisworkshops

Wilt u meer weten over een specifiek onderwerp? Neem dan deel aan een kennisworkshop. Dit type wokshop social media, leent zich voor het opdoen van extra kennis een vaardigheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Maak hiervoor gebruik van een maatwerk social media workshop.

Maatwerk Workshop social media

Bent u op zoek naar een hands-on training social media met een specifiek leerdoel? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Voor de wat grotere groepen adviseren wij gebruik te maken van onze gastspreker social media voor een boeiende en interactieve presentatie.

Doelgroep

Wat kost een workshop?

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen workshop en het aantal deelnemers. Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *