Training socia mediaBent u op zoek naar een training social media? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment met social media trainingen. Iedere social media training heeft een eigen niveau. Zo bieden we trainingen voor beginners, gevorderden of professionals.

Training social media volgen

Een training social media kan zowel op één op één basis, in-company training of als workshop worden gegeven.

Wij bieden de volgende social media trainingen:

Twittercursus vooor beginnersTwittertraining

Tijdens de Twittertraining leert u alles over het gebruik van Twitter. Deze training kent twee varianten:

  1. Voor privépersonen
  2. Voor ondernemers

Tijdens deze training leggen we een goede basis waarna u zelfstandig aan de slag kunt met Twitter. We leren u niet alleen alles over de voordelen van Twitter maar staan ook samen met u stil bij de gevaren.

Lees meer…

FacebooktrainingFacebooktraining

Wilt u precies weten wat u met Facebook kunt doen? Volg dan de Facebookcursus. Ook deze training kent weer twee varianten:

  1. Voor privépersonen
  2. Voor ondernemers

Tijdens deze training leert u alles over de mogelijkheden van Facebook. Bij het ondernemersgedeelte gaan we uiteraard wat meer in op het maken van een Facebook bedrijfspagina en het promoten van uw activiteiten. Naast de voordelen, behandelen we ook de risico’s.

Lees meer…

linkedin TrainingLinkedIn Training

Wilt u precies weten hoe u als ondernemer uw zakelijke netwerkt kunt vergroten? Dan is de LinkedIn training echt iets voor u.

Tijdens de LinkedIn training leert al alle ins en outs van dit platform. Deze training kunt u volgen als privétraining of als in-company training.

Lees meer…

google_plusGoogle Plus Training

Wilt u meer leven over de mogelijkheden van Google’s Google Plus? Neem dan deel aan de Google Plus Training en leer alles over cirkels, hang-outs en de mogelijkheden voor SEO die Google Plus u biedt!

Lees meer… 

Naast de trainingen bieden we ook diverse cursussen die niet zijn toegespitst op platformen maar op social media in het algemeen. Een algemene workshop is prima geschikt om mensen kennis te laten maken met social media. Daarnaast geven wij ook bedrijfscursussen en cursussen en workshops voor het onderwijs.

Er zijn specifieke onderwerpen mogelijk zoals bijvoorbeeld “gevaren van social media”, “social media monitoring & webcare” of docenten en ouderbijeenkomsten voor scholen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *