Om al jouw social media platformen te beheren bestaan er programma’s. Hootsuite is een programma waar je meerdere social media kanalen en accounts vanuit 1 dashboard kunt beheren.

Hootsuite bestaat uit 3 varianten:

Hootsuite basis
Dit is de gratis variant van Hootsutie. Hier kun je maximaal 3 social media accounts aan toevoegen. Daarnaast zitten er beperkingen op diverse onderdelen van het dashboard zoals de analyses.
Hootsuite Pro
Dit is de betaalbare variant van Hootsuite. Hier kan je tot 50 social media accounts toevoegen. Ook heb je veel meer mogelijkheden binnen de analyses en de bulkplanning.
Hootsuite Enterprise
Dit is een betaalde versie van Hootsuite. Dit pakket wordt voornamelijk gebruikt door grote bedrijven waar minimaal 10 personen in Hootsuite gaan werken.

Deze training gaat over “Hootsuite Enterprise”. De training is bedoeld voor bedrijven die met meer dan 10 medewerkers aan de slag gaan in Hootsuite.

Wat leer je

 Hoe onderscheid ik mij

Coaching achteraf

Als je bij mij een training hebt gevolg ben je nog niet klaar. Daarna begint het pas. Om die reden zal ik jou ook na de training blijven begeleiden.

Dit is het coaching traject.

Tijdens dit traject krijg je toegang tot een online werkruimte waar je vragen kunt stellen of om advies kan vragen.

Kosten Hootsuite Enterprise training

De training duurt 3 á 4 uur en wordt gegeven in mijn trainingsruimte in Elst (gld).

Indien gewenst kan de training ook op locatie gegeven worden.

De kosten voor deze Hootsuite Enterprise training bedragen:

Kom je met meer dan 5 cursisten dan gaan we een prijs op maat maken.

Inschrijven

Als ik jouw interesse heb gewekt voor deze Hootsuite Enterprise training. Dan kun je jezelf hieronder inschrijven. Dan neem ik contact met jou op om een goed beeld te krijgen van jouw behoefte mbt Hootsuite.

Als je een vraag hebt mag je contact met mij opnemen doormiddel van de chatfunctie. Als ik geen training aan het geven ben zal ik direct reageren. Anders neem ik spoedig contact met jou op.