social media leren

Coaching achteraf

Ik geloof dat het leerproces voor cursisten pas echt begint wanneer ze de trainingsruimte verlaten. Uit eigen ervaring weet ik dat er vaak enkele dagen na de training vragen opduiken. Daarom bied ik in de maanden na de training ondersteuning waar nodig.

Deze begeleiding kan plaatsvinden in een online werkruimte, via e-mail of telefonisch. Ik sta klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit alles wat je tijdens de training hebt geleerd.

Past deze werkwijze bij jou? Kijk dan eens bij mijn social media marketing trainingen.

TEVREDEN RELATIES

Veel gekozen trainingen

Adverteren op Facebook en Instagram

Duik in de wereld van social media advertising met deze leerzame training! Of je nu je bedrijf wilt laten groeien of je merk wilt opbouwen, mijn training leert je hoe je effectieve advertenties opzet voor Facebook en Instagram. Ontdek de kunst van het bereiken van je doelgroep, optimaliseren van je budget en meten van je resultaten.

Facebook cursus voor ondernemers en particulieren

Wil je Facebook beter leren begrijpen en benutten? Deze cursus is ontworpen voor iedereen die de kracht van Facebook wil ontdekken – of je nu een ondernemer bent of particulier. Leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden, engagement kunt stimuleren en je online aanwezigheid kunt versterken. Word een Facebook goeroe en maak het verschil op dit krachtige platform.

Instagram cursus voor ondernemers en particulieren

Of je nu een business runt of een passieproject hebt, Instagram is hét platform om je boodschap te delen. Leer in deze cursus de kneepjes van het Instagram-vak. Van het creëren van knallende content tot het opbouwen van een sterke community, ik begeleid je stap voor stap. Zet je schrap, de Instagram-wereld wacht op je!

Leer werken met Hootsuite social media management

Beheer je verschillende social media kanalen en wil je jouw werkstroom efficiënter maken? Deze cursus introduceert je in de wondere wereld van Hootsuite, hét social media management platform. Leer hoe je posts plant, engagement trackt en rapportages maakt, vanuit één dashboard. Maak social media beheer effectief met Hootsuite.

Heeft één van de trainingen je aandacht getrokken? Dat is mooi om te horen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om samen jouw social media-marketing naar een hoger niveau te tillen!